Relationer

Det är lustigt hur olika relationer man kan ha till olika människor. När jag var yngre så fanns det tre olika relationer. Vänner, ragg eller partners. Ev. kk om man hade tur.

När jag bläddrar mellan alla olika människor i mitt liv för tillfället hittar jag vänner som jag ligger med, vänner som jag sover med, vänner som jag kramas med, vänner som jag pussar hejdå på munnen men inget mer med osv. Det finns ragg som jag aldrig har träffat, det finns ragg som jag aldrig träffar men som jag pratar med varje dag och det finns ex som jag är bästa vän med, ex som jag ligger med, ex som jag kysser och ex som jag tänker på. OCHSÅVIDARE.

Alla har det nog så nu för tiden. Eller så kanske det alltid har varit så utan att jag har hängt med i utvecklingen. Eller så var det helt enkelt annorlunda när man var yngre. Man kan nog spekulera hur länge som helst.

Vad alla dessa "folk", som allihopa numera egentligen borde kunna sättas under den kategorin eftersom allihopa är blandade, har gemensamt ska jag tala om efter det här. Jag måste först fortsätta med att berätta att alla nästan skulle kunna räknas som någon slags romantisk vänskap eller föredetta romantisk vänskap, för i den världen jag lever i nu verkar det inte som att det är möjligt att BARA vara vänner. Om det så bara är kramar om nätterna eller fyllepussar så är det mer än vad som räknades som "vän" när jag var yngre.

Det som alla iallafall har gemensamt är att man kan supa ihop med varenda jävel.

 

(Ursäkta ett omoget, dåligt skrivet och lite bittert blogginlägg, men jag är helt enkelt trött. Jag vill att det ska vara som förr helt enkelt. Då visste man iallafall vart man hade folk).


Avskedsöl på gamla goa Bongo

Dagen började verkligen som ett totalt failure. Trots pappas ansträngningar och hjälp blev jag inte på bättre humör. Jag var fett nervös och det kändes som att jag inte hade förberett mig alls inför den kommande skoldagen.

Imorgon gäller det dock. Jag stiger på bussen till Göteborg klockan 07.35 och sen börjar skolan klockan 11.00. Det kan bli intressant det här. En kristen folkhögskola. Där passar jag in som handen i handsken. Not.

Dagen fortsatte trots att jag försökte somna flera gånger under dagen. Pappa satte naturligtvis stopp för alla mina försök att fly undan mina sysslor. Trots att jag försökte kunde jag inte låta bli att le åt hur mycket han brydde sig.

Äntligen får jag sätta ner min trötta bakdel i pappas obekväma soffa och då ringer Malin. När samtalet är avslutat och jag har givit ett löfte jag inte vet om jag orkar hålla är pappa snabbt framme och frågar om jag vill ha skjuts till Malin. Då kunde jag inte tacka nej.

Vi spelar Dimmu borgir på dånande hög volym, headbangar och skrattar hela bilresan. Tillslut kliver jag ur bilen och stegar upp för trappan till RFSL cafét. Vi leker sanning och konsekvens med ett gäng 17-åringar och det var faktiskt ganska underhållande. Vi drar vidare mot Bongo där Malin köper in två öl och en cider till mig som jag tacksamt tar emot. 

Kvällen blev oväntat lyckad trots allt. Tack allihopa! Jag kommer att sakna er!

(Carro: "Jag var hos min nya tjej och var tvungen att gå in på toan och skita. Hon går in efter mig och kommer ut tämligen missnöjd och frågar: "Carro, har du bajsat?" Carro: "Nej..!" Flickvän: "Joo, men det luktar ju jätteilla. Du måste ha bajsat." Carro: "Nej, jag har inte bajsat" Flickvän: "Nehe, men då måste du ha fisit jävligt illa för det luktar skit". Carro: "Men jag har inte gjort det!" Flickvän: "Jo, men det måste du ju ha gjort." Carro: "Okej! Det kom lite bajs.")


Butchar vs. femmebrudar



Okej, det är inte enbart butchar som ska räknas här. Det är ALLA brudar som har fler manliga attribut än kvinnliga.

Det här fenomenet som jag tänker ta upp kan liknas vid det som feminister kämpar mot. I flatvärlden är det nämligen så lustigt att "manliga" flator har högre status än femmeflator. Jag tror att vi alla, om vi tänker efter, vet med oss att det ofta stämmer.

Några exempel:

* Du får precis veta att en butchflata har legat med över 30 pers. Jämför nu detta med om du får höra att en femmeflata har haft sex med över 30 pers. ALLA jag har studerat utan deras vetskap kallar gärna femmebruden för hemskheter bakom hennes rygg medan butchflatan på sig höjd får ett par höjda ögonbryn för precis samma "bedrift".

* En butchflata sårar många flickor och är en sk. hjärtekrossare. Hennes stämpel: Player. En femmeflata sårar många flickor och är en sk. hjärtekrossare. Hennes stämpel: Slampa.

* En butchflata deckar i soffan hos en polare. Kommentarer: Hahaha! En femmeflata deckar i soffan hos en polare. Kommentarer: Vad håller hon på med egentligen? Hon är pinsam.

Ja, det här är bara några av alla oförklarliga fenomen i flatvärlden.
Jag säger inte att det alltid är så här, men jag ser det för ofta för att ignorera det. Och alldeles för ofta för att inte irritera mig på det.

Jag tycker att vi ska krossa det här! För det suger verkligen.

Tankeförråd

Jag bestämde mig för att prova en sak. Jag skapade mig själv ett tankeförråd, lite á la Dreamcatcher. De som har sett filmen förstår precis.

Mitt förråd såg ungefär ut sådär. Gammalt, lite förfallet och med en himla massa trappor.
När jag skulle slänga en tanke så var jag dock tvungen att gå ända ner för att komma till min brännugn. Då trollade jag dit en hiss. Då blev det genast mycket mer praktiskt!

Jag måste nog öva lite mer på det här med att slänga tankar. Det gick inget vidare, MEN, jag kände mig både lättare och mer tillfreds när jag var färdig. Tankar är inte det lättaste att bara ta bort tyvärr. Jag tänker iallafall försöka slänga den här tanken flera gånger om dagen så länge som det krävs.

Jag är övertygad om att det kommer att fungera! Man måste bara bli tillräckligt duktig!

Dumma tankar är ju lite som ett virus på en dator. Det dyker upp och förstör en massor, det är svårt att få bort och även om man lyckas ta bort det en gång så är det inte någon garanti på att det inte kommer tillbaka.
Man får helt enkelt kämpa på!

peace

2009



Jag sitter här och funderar över det gångna året med bitter avsmak. Det har varit - Jag citerar Moa - "Ett rött år". Inte bara för mig utan även för många andra. Motgångar gör en människa starkare sägs det, och stark har jag väl blivit om man så fint jämför med hur liten och bräcklig jag var för ett halvår sedan. Men, är jag starkare än jag var innan allt gick neråt? Det är frågan.

Om inte annat är jag nog jävligt mycket coolare.

--

Jag frångår ämnet lite fint och berättar istället om vilken fantastisk berg- och dalbana min dag har varit. Den började bra. Eller.. allt är ju relativt. Jag blev uppsliten av tre ungar mellan 8 och 10 år gamla klockan 11. Då hade jag sovit till och från i fyra timmar. Lagom sur drar jag på mig mina strumpor och andra random klädesplagg jag hittar på mitt sovrumsgolv och stapplar ut i köket. Där sitter tre förväntansfulla flickor och vill ha frukost. Då kan man faktiskt inte annat än att le.

Kimberly tryckte så sött upp vår larv Günter i ansiktet på mig för att visa att han nu har påbörjat sin metamorfos. Han är obeskrivligt vacker i sin puppa, faktiskt.

Dagen fortsätter med en plan på att shoppa kläder med Sandra på stan. Tanken var att jag skulle spendera 200 kr på ett linne och ett par leggins. Jag går till bussen, 600 kr fattigare. Självklart.
Det var en trevlig shoppingtur. Jag har saknat Sandra jättemycket. Vi är sådana där vänner som kan ringa varandra efter 2 år och vara lika tajta som vi var sist vi pratade utan en tanke på att fråga varför vi inte har hållt kontakten. 

Jag kommer hem och lämnas sedan ensam med ett löfte om pannkakor. Det kom inga pannkakor. Men jag gjorde fetasallad och var glad ändå. 
Sofie ringer och vad vi pratade om är privat, men det gjorde mig totalt jävla ursinnig. Moa är fantastisk och ringer och pratar vett i mig. Vi pratar som vanligt väldigt länge om mestadels meningslösa men fantastiska saker som gör en glad. Min telefon leker Hitler och tar livet av sig och nu sitter jag här. Jag lyssnar på Citizen Cope - Sideways och känner mig mjuk och mysig. Det blir nog en kopp chokladté innan Diva och jag tar en sista promenad.

peace 

RSS 2.0