Livet som det faktiskt är

Igår åkte Natalia ifrån mig för att hon skulle vara barnvakt åt sin lillebror och passa deras bedårande valp Mosart. Han är en italiensk vinthund och verkligen hur söt som helst. Men hur som helst så blev jag ensam i lägenheten med Diva och katterna. Det var så otroligt deprimerande att jag inte åt någonting alls. Inte förrens framåt klockan 01.00 ställde jag mig och började baka bröd som inte var färdigt förren klockan hade hunnit bli 03.00. Men gott var det.

Jag ville inte ens röka efter maten, så deprimerad var jag.
Det var också dagen då det första lovande paret kom och tittade på lilla jourkissen Saga. Dem blev grymt intresserad och klockan 17.00 idag dök dem upp och plockade med sig min ögonsten.
Det känns mörkt och tomt.
Men det possitiva är ju att jag äntligen kan börja träna mina kissar i att börja gå på toaletten. Den riktiga. Härligt. Det hade nämligen Saga aldrig gått med på.

Natalia meddelade att hon inte skulle komma hem förrens 21.00, hemska nyheter. Ännu längre ensam.
Men hem kom hon inte förren klockan hann bli närmare 23.00.
Och nu sitter jag här, väntar på att min hjärna ska kunna slappna av och ångesten ska släppa, imorgon ska jag nämligen få testa på att arbeta på ett förhoppningsvis nytt jobb som säljare för ComHem. Jag är hemskt nervös.

Önska mig lycka till!

peace

Björn borg och julkalendern

Jag blir tårögd varje gång jag ser björn borgs nya reklamfilm. Det måste vara den mest välgjorda och vackraste reklamfilm som någonsin gjorts!

Jag satte upp julpynt idag. Vad tanigt det blev, det var ju inte alls så mycket tomtar som jag trodde det var! Jag trodde dem skulle ta över hela lägenheten, men dem räckte bara till att pynta hallen, köket och vardagsrummet.

Simba ligger utslagen på köksbordet. Han och Tim hade brottningsmatch i badkaret innan.

Jag har fastnat för en mysig julkalender också. Den är homo och fantasy, allt jag gillar.
http://bimbo84.blogspot.com/

Nej nu ska jag nog ta och kila, jag dör ju av tristess.

peace

Att försöka bli vegan



Det är svårt att bli vegan, det är som att vända upp och ner på hela sitt liv och glömma allt man tidigare visste om mat.

Nu sitter jag här med en tallrik müsli med sojamjölk och bananer, en hembakad vegansk scone och en skivad apelsin. Jag hittade verkligen ingenting att ha på min smörgås så det fick tyvärr bli ost. Så idag sprack det igen.

Natalia fyller år idag så jag ska göra potatisgratäng med sojamjölk, och om jag orkar så åker jag till affären och köper lite ingredienser till min hoummus. Kikärtorna står as we speak och puttrar på spisen. Jag älskar att äta nyttigt. Fast.. åh.. vad gott, jag ska göra palsternacksbiffar idag! Det är så gott! Natalia vill ha kyckling (usch).

Nu ringde precis en man på min annons på blocket: http://www.blocket.se/vi/19350485.htm?ca=17_s
Vi pratade rätt länge men efter ca 10 min kom det fram att han hela tiden trott att jag bodde i Göteborg? Visserligen skrev jag om att jag skulle utbilda mig i Göteborg men annonsen är ju upplagd i Jönköping?
Konstigt, och sorgligt. Jag som ville tjäna pengar..

Men nu ska jag handla och laga mat till Natalia.

peace

RSS 2.0